top of page

WAT ANDEREN ZEGGEN

Wij hebben bij Julie een minishoot gedaan. Als gezin mooi op de foto staan is niet iets wat ons in het dagelijks leven snel lukt ;). Dus een ideaal moment om dat eens in de zoveel tijd door iemand te laten doen die daar goed in is. En zo ook nu dus, door Julie. Wat een geweldige locatie, wat een heerlijk ontspannen en fijn ontvangst maar bovenal heel fijn hoe Julie iedereen op zijn gemak weet te brengen en echt de tijd neemt. De foto’s zijn mooier geworden dan we hadden gehoopt. Wij zijn mega dankbaar en tevreden en gaan zeker terug naar Julie voor een volgende shoot!

Ilona de Koe en Richard Lynch

Wauw, wat zijn de foto’s prachtig geworden van ons gezin. Geen geposeerde foto’s, maar gewoon puur hoe we zijn. Dankjewel lieve Julie voor de leuke dag!

Rosa en Joey Hereman

17857299470160678.jpg

Hele fijne shoot gehad met Julie. Ze heeft veel geduld met kinderen, zegt precies de juiste dingen tijdens de shoot en laat je ook lekker je gang gaan. Ontzettend blij met het mooie resultaat dat ze heeft vastgelegd op een voor ons bijzonder moment!

Charelle en Sean Klaiber

Wij hebben met onze pasgeboren zoon en 1,5 jarige peuterdochter een fotoshoot gedaan bij Julie. Niet makkelijk om ons allemaal goed op de foto te krijgen, maar wat een feestje is het geworden. En wat een prachtige beelden hebben we overgehouden! Dankzij Julie haar werkervaring bij het kinderdagverblijf weet ze de kids feilloos op hun gemak te stellen, aan het lachen te maken en met haar talent voor fotografie levert het ook nog eens supermooi beeld op. Echt een aanrader!! Bedankt lieve Julie!

Tamara en Ehsan Naseri

Laat ik beginnen met dat Julie een onwijs leuk en lief persoon is. Zij stelde zowel ons als de kinderen enorm op hun gemak. Naast het feit dat een fotografe op het juiste moment foto’s moet maken vind ik dat de basis al ligt bij het contact. Dit zie je uiteraard terug bij het eindresultaat van de foto’s. Het was een hele leuke en ongedwongen fotoshoot waarbij wij als gezin veel plezier hadden. Bedankt Julie voor deze geweldige en dierbare foto’s!

Yannick en Nesserine Cortie

17855400161172157.jpg
Wat een bijzonder talent! Na enige tijd opzoek te zijn geweest kwam ik via via op Julie haar instagram, en met het zien van de foto’s had ik meteen: ‘ Ja, dit voelt goed!’. Ook het contact ervoor en vooral tijdens de shoot bleef goed voelen. Zo bijzonder hoe goed je inspeelt op de situatie voor de lens, waardoor je echt alles eruit haalt wat erin zit. De jongens maakte het je niet gemakkelijk maar dat is niet te zien op het eindresultaat, de foto’s zijn echt prachtig! Je hebt ons er zo blij mee gemaakt, boven onze verwachtingen! Zooo onwijs bedankt en hopelijk tot de volgende keer!

Nina Hoppers van der Valk

bottom of page